Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Vidíte, vy etatisté máte pořád snahu hodnotit životy druhých lidí a když nežijí podle vašich představ tak buď je to vyloženě špatně a nebo jim přisuzujete něco co neexistuje.

Já neříkám, že lidé by měli být donuceni, aby dělali tohle, nebo tamto, jako to tvrdí státisté, ale vždy preferuji svobodnou volbu bez donucení. To je něco jiného, něco co neznáte, něco co vás naučili, že je to špatné, protože lidé přece potřebují někoho, kdo by jim řekl jak mají žít a co mají dělat.

Máte zbytečnou obavu, já mám život báječný, žádné starosti, skvělou rodinu, množství přátel.

Možná se vám nelíbí, že se zastávám lidí, kterým je skrze systém ubližováno, protože si myslíte, že je to nutné aby jim ubližováno bylo a tady se určitě neshodneme, protože já si myslím, že lidem, kteří proti nikomu neútočí by se ubližovat nemělo, ať už si dělají co chtějí.

0 0
možnosti
JD

Nejhorší na stávající situaci je to, že názor jednotlivce je brán jako neotřesitelný fakt. Máme to štěstí, že Babišovo Idnes dovoluje takový expertům dnes a denně zveřejňovat svoje výplody bujné fantazie! Takové výhody jsou na Bakalově aktuálně již dávno zakázané. Važme si proto těchto výhod! Doporučujte svým známým tyto blogy! Společně pomáháte zvyšovat zisk Impéria! :-P[>-]EUR^

1 0
možnosti
DS

Predikce obsazenosti postelí v nemocnicích pro vládu dělá ředitel pojišťovny v excelu.

Ředitel ÚZIS Dušek se dal slyšet, že "Výpovědní hodnota počtu pozitivních je pro predikce nízká" https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/dusek-vypovedni-hodnota-poctu-pozitivnich-je-pro-predikce-nizka/1947080 . Bodejť by výpovědní hodnota nebyla nízká, když jim v systémů zůstávají lidí viset klidně i přes měsíc. Před 10 dny byl počet nakažených přes 5000, dnes by mělo být přes 5000 uzdravených.

Do toho se Prymula vyjádří, že nevíme, kolik lidí zemřelo na covid19, protože je nepitvámě (tištěný Reflex 15. 10.) .

Dávám za pravdu Mádlovi, že se za Česko stydí. Při vědomí, jak se celá ta akce řídí, si představuji, jak se na Kochově ústavu každý den při čtení českých statistik popadají za břicho.

2 2
možnosti
Foto

Nikdo Vám přece nezakazuje umřít na covid 19. Pokud po tom ale bažíte, laskavě nezatěžujte zdravotní systém.

1 2
možnosti
Foto

Ještě aby zakazoval. :-) Koukám, že jste po tom nadpisu vyjela podle toho rčení: Jak slepice po flusu. On ten nadpis, ale má svůj význam. Pokud budou lidé umírat na cokoliv jiného v takovém počtu jako umírají v současné době na, nebo s covidem_19, tak to nechá všechny klidnými. Covid_19 proto chápu jen jako záminku pro posílení moci těch co vládnou a o přesun rozptýleného bohatství do rukou vládnoucích rodin a jejich spřátelených firem.

Ps: časem můžeme začít sledovat jiný druh viru a situace se může opakovat.

4 1
možnosti
AT

Bojím, bojím,

kde mohu políbit pr...sten p.Prymulovy, našemu ochránci a zachránci, před Coronavirovou 19 kosou, a že je venku již i dnes pořádně velká a vlezlá, jen ji chybí rouška, ale spíše by na ni více platilo, kdyby zasvítilo jasné slunce, našeho vůdce!

2 2
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Anarchokapitalista + včelař.

Seznam rubrik